24 DAİRE 21 İŞ YERİ PROJEMİZDE İNŞAAT BAŞLADI

Ön Görünüş (6)

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü birimi tarafından hazırlanan ilçe merkezimize inşa edilecek konut ve işyeri projesi inşaatı başladı. Hazırlanan proje toplamda 21 işyeri ve 24 konutu kapsıyor.

Camikebir Mahallesi Teyyare Meydanında 504 ada, 503 parsel sayılı alan üzerine tasarlanan konut ve işyeri projesi A ve B blok olmak üzere iki bloktan oluşuyor. Bloklar toplamda beş kattan meydana gelip zemin kat ve birinci kat iş yerleri, ikinci, üçüncü ve dördüncü katlar ise konutlar için ayrıldı. Konutlar 117 metrekarede 3+1 şeklinde, dubleks konutlar ise 182 metrekarede 4+1 şeklinde tasarlanmıştır. Toplamda 24 konut olarak hazırlanan projede tek daire konutların fiyatı metrekaresi 1.000 TL dubleks konutların metrekare fiyatı ise 850 TL olarak belirlenmiştir.

İşyerleri de yine A ve B olmak üzere iki bloktan oluşmaktadır. Toplamda 21 dükkandan oluşan iş yerlerinin metrekare bedeli 3.250 ile 3.500 TL arasında değişmektedir.

İhale mükellefi ihale tutarının (konut başına, KDV tutarı eklendikten sonra) % 30’u peşin (ihale sözleşmesinin imzalanmasına müteakip 10 gün içerisinde) diğer kalanı kat irtifaklı tapu tesliminde (bankadan kredi çekilebilir durumuna gelindiğinde – bina inşaatının % 70’inin tamamlanmasına müteakip ödenecektir.

İnşaatı başlayan projenin, 2017 Temmuz ayında bitmesi planlanıyor.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Osmaneli’nin merkezinde ve en değerli alanında yer alan ve Belediyemizce ihale edilen Konut ve İş Yeri Projemizde hafriyat sonrası inşaat da başladı. Osmaneli’ne hayırlı olsun. Daire ve iş yeri almak isteyen vatandaşlarımızı Belediyemize bekliyoruz. Yoğun talebin olduğu projemiz halkımız için de çok büyük bir fırsat” dedi.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey