OSMANELİ’NİN GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

1-zz

Osmaneli, kuruluşu M.Ö. 8000 yıllarına kadar uzanan, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi imparatorluklara ev sahipliği yapmış tarih ve kültür kentidir. Osmaneli Belediye’si de bu kadar eski bir geçmişe sahip olan ilçenin tarihine büyük önem vermektedir.

Osmaneli’nin güzelliklerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak isteyen Belediyemiz ilerleyen zamanlarda Osmaneli (Lefke) Müzesi açmaya hazırlanıyor.

Belediyemizin, müzenin açılabilmesi için birçok eski fotoğraf ve önemli bilgilere ihtiyacı vardır. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de bu konu ile ilgili yaptığı duyuruda: “Osmaneli (Lefke) Müzemiz için gerekli olacak tarihi öneme sahip fotoğraf ve bilgilerin Osmanelili halkımız tarafından Belediyemize ulaştırılmalarını önemle rica ederim” dedi.

liposuction cost turkey - lipomatik - peyzaj firmaları istanbul - bahçe peyzaj fiyatları - dikey bahçe - prefabrik ev - prefabricated house turkey -