ŞEHİDİMİZ OSMAN ER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAK

13645169_1726813750868494_3385033839974135197_n

10 Temmuz günü Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerimiz Piyade Er Osman ER için bu akşam mevlid-i şerif okutulacak.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin önceden yola döşediği el yapımı bombanın patlamasında şehit olan 5 askerden birisi Osmaneli ilçemizden, 21 yaşındaki Piyade Er Osman ER idi. Bu akşam onun için İlçemiz İnönü Mahallesi, Ertuğrul Gazi Camii’nde, akşam namazı ve yatsı namazı arasında Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN şehidimiz ve okutulacak Mevlid-i Şerif için yaptığı açıklamada: “Ülkemiz ve milletimiz, şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine, birlik beraberlik içinde ilelebet yaşayacaktır. Bu toprakları vatan yapan ve bu vatanda rahat, huzurlu yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimize ve hemşerimiz Osman Er kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimiz Orman Er için okunacak mevlid-i şerife tüm Osmaneli’li vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.