AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR DEMOKRASİ NÖBETİMİZDE BİZLERLEYDİ | Osmaneli Belediyesi

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR DEMOKRASİ NÖBETİMİZDE BİZLERLEYDİ

21-IMG_5720

15 Temmuz akşamından beri Yüce Türk Milletimiz darbeci hainlere karşı tepkisini en hiddetli şekilde devam ettiriyor. Meydanlardan ayrılmadan, milli birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyorlar.

Osmaneli’ndeki vatandaşlarımız da iki haftadır hiç durmaksızın demokrasi nöbeti için ellerinde bayraklarıyla meydanlarda yer alıyor. Bu süreçte Osmaneli Belediyesi olarak halkımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Ve vatanımıza ihanet eden hainlere karşı tepkimizi layıkıyla gösteriyoruz.

Dün akşamki milli birlik ve beraberlik nöbetimizde AK Parti Milletvekilimiz Halil ELDEMİR halkımız ile buluşmak için ilçemize teşrif etti. Vekilimiz, demokrasi nöbetimize katılmadan önce Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA ile birlikte üç hafta önce şehit düşen askerimiz Piyade Er Osman ER’in ailesini ziyaret etti. Milletvekilimiz, şehidimizin ailesiyle hasbihal ettikten sonra Belediye Meydanımıza geldi.

Dün akşam Belediye binamız önünde vekilimizin katılımıyla düzenlenen demokrasi nöbetine, Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut EKİNCİ, İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI, Osmaneli Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ferhat DAMKACI, İdari Hizmetler Müdürü Sinan MUT, Mal Müdürü Metin CAN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN, Belediye Meclis Üyeleri, hastane çalışanları, 112 Acil Servis Ekipleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Ak Parti Milletvekilimiz Halil ELDEMİR, demokrasi nöbetinde halkımızla buluştu ve bir konuşma yaptı. Vekilimiz, yaptığı konuşmada “Demokrasi nöbeti, Türk Milleti’nin iradesine, memleketine, devletine, ülkesine ve kendi yönetimine sahip çıkma meselesidir. Ve bu millet her zaman her şeyin üstesinden gelmiştir, gelecektir. Osmaneli halkı olarak hain darbe girişiminin karşısında yer alıp milli iradeye sahip çıktığınız için hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum.” dedi.

Programımıza, Bilecik’ten katılan Şeyh Edebali Tasavvuf Ve Musiki grubu ilahileri ve ezgileriyle ayrı renk kattı. Daha sonra İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI, ülkemizin milli birlik ve beraberliği için dua etti.

Program sonunda Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de bir konuşma yaptı. Başkanımız yaptığı konuşmada, “Sizin gibi fedakar, cefakar ve sadakatli vatandaşlarımız olduğu sürece bu vatan bölünemeyecek, bu ezan dinmeyecek ve bu bayrak inmeyecektir. Sizler böyle meydanları doldurduğunuz, birlik ve beraberliğimizi koruduğunuz sürece bizi ne paralel yapı yıkabilir ne Amerika yıkabilir ne İsrail ne de Almanya yıkabilir, bizi yeryüzündeki hiçbir güç yıkamaz. Anadolu’yu bizler kolay kazanmadık. İstiklal Savaşı’nı, Çanakkale Savaşı’nı destansı mücadeleler ile kazandık. Cennet vatanımız Türkiye, dünyanın en güzel yeridir. Dört mevsimi yaşayan bu güzel ülkemizde herkesin gözü var. Biz biriz, beraberiz ve sizlerleyiz. Bizler beraber olduğumuz sürece kimsenin bizi yok etmeye gücü yetmez” dedi.

Okunma Sayısı: 1.181