BAŞKANIMIZIN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

10447208_10152418228851698_1782807886_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu yok dediler, “kurulur” dedi. Para yok dediler, “bulunur” dedi. Düşman çok dediler, “yenilir” dedi. Türk halkının içinde bulunduğu her türlü karamsarlığın ve imkânsızlığın üstesinden gelen Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, güçlü Türkiye hedeflerini başarıya ulaştırarak, hayatını milletine adamış, Misak-ı Milli sınırlarını Yeni Türkiye için hedef seçmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ne aydınlık bir geleceğin kapılarını açmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN