İFTAR PROGRAMIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER OSMANELİ

19113560_1878145272402007_1028755439552040102_n

İlçemiz Osmaneli, çok büyük bir iftar programına ev sahipliği yaptı.

Belediyemizin düzenlemiş olduğu ve ülkemizin seçkin hafızlarının katılımıyla gerçekleştirilen Kur’an tilaveti eşliğindeki iftar programına binlerce vatandaşımız katıldı.

İlçemizin bugüne kadarki en büyük iftar programlarından biri olan etkinliğe İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI, davetliler ve yaklaşık beş bin vatandaş katıldı.

Türkiye’nin önde gelen hafızlarından Türkiye Ezan Okuma Birincisi Dursun ŞAHİN, 2017 İstanbul Ezan Okuma Birincisi Mustafa ALPHAYTA, 2017 Bursa Ezan Okuma Birincisi Nuri BAKTEMUR iftar programımıza katılarak Osmanelili hemşerilerimize Kur’an ziyafeti verdi.

Daha sonra oruçların açılmasının ardından Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI tarafından dua edildi. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN , tüm katılımcılara programa teşriflerinden dolayı teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Başkanımız yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bu güzel tarihi kentte, siz güzel insanlarla bizi bir araya getiren ve bu güzel kente hizmet etmeyi bize nasip eden Allah’a şükürler olsun hamd olsun. 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olma özelliğini bizi bahşeden Allah’ımıza şükürler olsun. 942 yıldır bu tarihi kentte bu tarihi topraklarda bu güzel topraklarda ezan sesini dindirmeyen, Kur’an sesini dindirmeyen Allah’ımıza şükürler olsun. Osmaneli’nin güzel insanları Ramazanınız mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Yapmış olduğumuz duaları, ibadetleri, makbul eylesin. Tek millet için, tek vatan için, tek devlet için, tek bayrak için çocuğunu, ailesini, eşini, bizlere emanet edip şehadete yürüyen şehitlerimizden Allah razı olsun. Onlara Allah rahmet eylesin. Onların ailelerine minnettarız çünkü bu güzel sofralarda birlik beraberlik içerisinde oturuyor ve iftar açıyorsak, yaşamımızı sürdürüyorsak bunu şehitlerimizin onları yetiştiren ailelerine borçluyuz. Gazilerimizden de Allah razı olsun, Allah onlara şifalar versin. Bu güzel sofralarda bizlere eşlik eden Osmaneli halkımıza teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun Kadir geceniz ve Bayramınız şimdiden mübarek olsun” dedi.

liposuction cost turkey - lipomatik - peyzaj firmaları istanbul - bahçe peyzaj fiyatları - dikey bahçe - prefabrik ev - prefabricated house turkey -