FUTBOL MÜSABAKASINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU | Osmaneli Belediyesi

FUTBOL MÜSABAKASINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU

072519f74a95ea36f571d1e83f1c23bd_L

1. Amatör Kümede mücadele eden ve 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden 1308 Osmaneli Belediye Spor, geçtiğimiz hafta sonu Bozüyük Vitra Spor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımın da güzel bir oyun sergilediği maçta kazanan dostluk ve centilmenlik oldu.

İlçe stadımızda yapılan aynı zamanda 2015-2016 sezonunun ilk yarısının sona erdiği bu tarihi müsabakayla ilgili olarak Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yaptığı açıklamada; “Bugün oynanan müsabakada tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlara teşekkür ederim. İlk yarının son maçında Vitraspor karşısında liderlik müsabakasına çıktık ama olmadı. Her iki takım da 1’er puana razı geldi. Biz bu lige başlarken bir alt yapı takımı olarak başlamıştık. Tabi esas amacımız üst kriterlerde futbolcu sağlamak.77133 Bu yönde hareket ediyorduk. Sezonun ilk yarısında 13 maç yaptık ve 11 maçı galibiyetle bitirdik. İki tane de beraberliğimiz var. Biz bir anda grupta iddialı bir konuma geldik. Ama tabi öncelikle şunu söylüyorum. BAL Ligi Bilecik ve Bozüyük’e yakışır öncelikle, onu da biliyoruz. Onların olmasını da destekliyoruz tabi. Ama bu futbol, biz buraya kadar geldik. Artık takım nereye kadar giderse bu şekilde mücadele edeceğiz. Gençlerimiz iyi mücadele ediyor ve güzel maçlar çıkarıyorlar. Osmaneli, Bilecik’te spora katkı sağlayan sporda centilmen bir takım olarak bilinsin. Futbolcularımıza da yöneticilerimize de aynı şeyleri söylüyoruz. Çünkü diğer takımlarda bizim kardeşimiz. İlk yarı sonunda liderliği aynı puanda paylaşan 2 takıma ve 2 puan geriden gelen Bilecikspor ile tüm takımlara ikinci yarıda başarılar dilerim” dedi.