1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR GÜREŞ TAKIMI BAŞARILARA DOYMUYOR

5-IMG_9076

1308 Osmaneli Belediye Spor Güreş takımı  Osman Nuri Kahraman hocalığında 14-15 Ocak 2017 tarihinde Zonguldak’ta gerçekleşen 13-14 Yaş Okullar Serbest Güreş Gurup müsabakalarında gurup birinciliği alarak sporcularımızdan 53 kg da Ali Erez ve 59 Kg da Muratcan Acar Yalova’da yapılacak olan  Türkiye Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazandı.

Ayrıca 24-25 Aralık 2016 tarihinde yapılan Minikler Ligi müsabakalarında 59kg da Ali Özgün turnuva 2. oldu.

Sporcularımızı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve 1308 Osmaneli Belediye Spor kulüp başkanı Hayati Kaba makamlarında ağırladılar.

Başkan Kaba yaptığı açıklamada “ 1308 Osmaneli Belediye Spor Güreş takımı sporcularımız ülke çapında yapılan turnuvalarda ilçemizi başarıyla temsil ettiği için başta Osman Nuri hocama ve sporcularımıza teşekkür ederim. 1308 Osmaneli Belediye Spor güreşçilerimiz bu turnuvalarda gösterdikleri başarı  ve performansla İstanbul’dan bir çok kulübün ilgisini çekti ve 3 sporcumuza talip oldu. Bu kulüplerle önümüzdeki aylarda transfer masasına oturmayı planlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada “sporda hedeflerinin milli  ve dini değerlere sahip, centilmenliği ön planda tutan gençler yetiştirmek ve bu gençlerden üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak” olduğunu belirtti. Sporculara, hocalarına ve kulüp başkanı Hayati Kaba’ya teşekkür etti. Yine sporda işbirliği içinde oldukları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Şener Öner’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey