1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR HIZ KESMİYOR

IMG_9159

1308 Osmaneli Belediye Spor her branşta olduğu gibi Atletizmde de Ulusal ve Uluslararası arenada birçok başarıya imza atıyor.

Atletizm antrenörümüz Sercan Ocak ve sporcularımız Marmara Bölgesi Kros liginde 1308 Osmaneli Belediye Spor atletizm takımı, takım halinde Türkiye 3.’sü olmuşlardı.

Daha önce Türkiye şampiyonasında 4. olan atletimiz Zuhal Ürker, 23-26 Ocak 2016 tarihinde İstanbul Ali Çakır Alptekin spor kompleksinde düzenlenen Turkcell Türkiye U-16 Türkiye Şampiyonasında Üç Adım ve 200 Metre branşlarında İlçemiz Osmaneli’ni ulusal organizasyonda temsil edecek.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN,  antrenörümüz Sercan OCAK’a ve sporcularımıza katıldıkları şampiyonada başarılar diledi.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey