1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR KARETE TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

41-IMG_7265

Üç aydır çalışmalarına devam eden 1308 Osmaneli Belediye Spor Karete takımımız büyük ilgi görüyor. Şu anda antrenmanlara gelen sporcu sayısı 70 kişiye ulaştı. Bugün Belediye Başkanımız Münür Şahin “Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu “spor salonunda çalışmalarını sürdüren karate takımızın antrenmanını izledi, hocamızdan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, çok sayıda branşları arasına karate sporunu da üç ay önce ekleyerek, Osmaneli halkına hizmet vermeye devam ediyor. Sporun her branşında çocuklara, gençlere spor yaptırma gayreti içinde olan 1308 Osmaneli Belediye Spor karete takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor.

Osmaneli’de karate konusunda çocuklara ve gençlere spor yapma olanağını sunan kulübümüz, ulusal derece yapacak sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Çok sayıda branşları arasına karateyi de ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine devam etmesindeki amacı öncelikle ve özellikle gençlerimizin uyuşturucu ve kötü alışkanlık gibi davranışlardan uzak kalmaları noktasından yola çıktı. Manevi motivasyonu ve milli şuuru yüksek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için sporcularımızla bire bir ilgileniyor, sorunlarını dinleyip çözüm arıyoruz. Tabii ki bunun yanında ulusal ve uluslararası derece yapan, sporcular yetiştirmeyi de hedefliyoruz. Karate bir savunma sporudur. Sporda sevgi, saygı, disiplin ve ahlakla ilgili bilgiler veriliyor. Ruhsal ve bedenen gelişmenin bedenen olumlu yönde katkısı bulunuyor.

Başkan Şahin 1308 Osmaneli Belediye Spor Karete takımızın değerli hocaları bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz’a kısa sürede bu kadar sporcuyla kareteyi öne çıkarmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hocalarımıza ve yöneticilerimize teşekkür etti.