1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR VOLEYBOL TAKIMI BÖLGESEL LİGDE

1-DSCF1507

1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı 09-10-11 Şubat 2016 tarihlerinde Gemlik’te düzenlenen Bölgesel Amatör Voleybol liginde mücadele etti. İlk kez katıldığımız bölgesel ligde deneyim kazanan voleybol takımımız ilçemize döndü.

Antrenörler Engin Ulusoy,  Okay İnam ve Serkan İlhan yönetiminde Erkek voleybol takımımız bölgemizde bulunan Gemlik Spor, Düzce Halkeğitim Spor, Yenişehir Spor ve İzmit Yahya Kaptan Spor ile karşılaştı. Yoğun ilginin olduğu müsabakalarda  takımımız, ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil etti.

Kıyasıya geçen müsabakalarda Voleybol Şube Sorumlusu Lütfi Cansız ve 1308 Osmaneli Belediye Spor yöneticisi Şevki Kelemcioğlu   takıma destek olmak için maçları takip ettiler. 20 Kişilik sporcu kafilesi ile katıldığımız bölgesel amatör ligde sonraki yıllarda daha başarılı sonuçlar alabilmek için tecrübe ettiler.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Yaptığı açıklamada; Sporun her branşında olduğu gibi Voleybol ‘da da hedeflerinin milli  ve dini değerlere sahip, centilmenliği ön planda tutan gençler yetiştirmek ve bu gençlerden üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak” olduğunu belirtti

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey