1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR’DAN SAKARYA SPOR VE BURSA SPOR’A TRANSFER

22140944_1928330337383500_7913355160066829634_n

16 spor dalında kurmuş olduğu alt yapılar ile Osmaneli’nin çocuklarını sporcu olarak eğiten ve yetiştiren 1308 Osmaneli Belediye Spor, çalışmalarının semeresini almaya başladı. 1308 Osmaneli Belediyespor’un alt yapılarında futbol oynayan Umutcan Karamanlıoğlu Bursaspor’a, Bülent Kaya da Sakaryaspor’a transfer oldu.

Transferler ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, “1308 Osmaneli Belediye Spor’dan Alt yapı Futbol takımımızın sporcuları Umutcan Karamanlıoğlu Bursa Spor’a, Bülent Kaya Sakarya Spor’a transfer oldu. Üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirme hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her geçen gün güçlenen altyapımızla yetiştirdiğimiz sporcuları gelecekleri açısından transfer yapmalarını destekliyoruz. İnşallah onları ileride meşhur olmuş ve milli takımlarda yer alan sporcular olarak görürüz.

Transfer yaparak Osmaneli’nin gururu olan sporcu kardeşlerimizi, ailelerini ve kulüp başkanımızı, hocalarını, kutluyoruz” dedi.