1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR TAEKWONDO SPORCUMUZ EDANUR KOÇ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

3435

1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımının 4 sporcu ile katıldığı, Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasında, Edanur KOÇ Türkiye 3.sü oldu.

7-11 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediyespor, 4 sporcu ile katılmıştı. 1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondocu’su Edanur KOÇ, Türkiye Gençler şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak, Osmaneli’ne bronz madalya ile döndü.

Samsun’da ilçemizi başarı ile temsil eden ve bronz madalya kazanan Edanur KOÇ konuşmasında, “Çok çalışmamın semeresini bronz madalya kazanarak aldım. Bundan sonraki şampiyonalara daha çok çalışarak daha iyi hazırlanıp altın madalya kazanacağım. Bana destek veren başta Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN’e, Kulüp Başkanımız Hayati KABA’ya, hocam Mesur DÜŞ’e çok teşekkür ediyorum. Samsun’da Osmaneli ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Başarılarım bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.