BAŞKANIMIZ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKAN YARDIMCISI MEHMET DANIŞ’I ZİYARET ETTİ

22406389_1931320227084511_5534860308315875519_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, Belediyemiz Veteriner Hekimi Abdullah TETİK ile birlikte Osmaneli tarım, hayvancılık sorunları ve yatırımları için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet DANIŞ’ı makamında ziyaret etti. Başkanımız köylülerimizin, muhtarlarımızın ve çiftçilerimizin taleplerini, önerilerini Milletvekilimiz Halil ELDEMİR ile birlikte Bakan Yardımcısı Mehmet DANIŞ’a iletti. Başkanımız ayrıca yakın bir zamanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet DANIŞ’ın ilimizi ve ilçemizi ziyaret edeceğinin de müjdesini verdi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN aynı zamanda Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet DANIŞ ile bu yıl Osmaneli’ndeki çiftçilerimizin ürettiği şeftali, karpuz ve domatesin fiyatlarında yaşanan düşüklüğün yarattığı sorunları da değerlendirdi. Bakanlık tarafından çiftçilerimizin kredi borçlarının ertelenmesi, yeni pazarlar yaratılması konularında destek sağlanacağını duyurdu.