BAŞKANIMIZ MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA

22851885_1938804566336077_1489268282511658078_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Marmara Belediyeler Birliği Toplantısına katıldı. Marmara Belediyeler Birliği üyesi Başkanlar, Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığını uzun süredir yürüten İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Belediye Başkanlığından istifası ile boşalan Marmara Belediyeler Birliğinin yeni başkanını seçmek için toplandılar.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in de katıldığı İstanbul Taksim’deki Grand Hyatt Hotelinde yapılan toplantıda, Marmara Belediyeler birliğinin yeni başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal seçildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Üyesi olduğumuz Marmara Belediyeler Birliği tek gündem maddesi ile toplandı. Kadir Topbaş’ın istifası ile boşalan birlik başkanlığına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL’ı seçtik. Başkana yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.