BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

22007793_1925865067630027_2399616299392678555_n

Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye haftası nedeniyle, Belediye Başkanımız Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati Kaba, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve Ak Parti Kadın kolları üyeleri, 28 Eylül 2017 Perşembe günü Belediyemiz İtfaiye ekibinin haftasını kutladı.

Başkanımız Münür Şahin konuşmasında, “24 saat halkın emrinde olan İtfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. Vatandaşlarımıza her anlamda önem veren bir anlayış çerçevesinde Osmaneli Belediyesi olarak, itfaiye ekiplerimizin gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkânlarından en üst düzeyde faydalanan bir takım haline getirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelim başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim” dedi.

Belediyemiz İtfaiyecisi Mehmet Yenice itfaiye haftası nedeniyle Başkan Şahin’in kutlamasına teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız ve yönetim olarak gelerek bizlerin itfaiye haftamızı kutladılar. İtfaiyeci arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir itfaiyeci olarak şunları söylemekte fayda görüyorum. Bütün Belediyelerde itfaiyeciler daima geri planda kalıyorlar. İtfaiye birimini yatma yeri olarak değerlendirenler var. Oysa bizler en tehlikeli ve en riskli işi yapan birimiz. Allah korusun bizim işimiz ne kadar çok ise, vatandaşın hali perişandır demek. İtfaiye birimleri hiçbir belediyede yatma ve dinlenme yeri değildir. Bir itfaiyeci 24 saat görev başındadır. Bizler yinede başkanımızın ve yöneticilerimizin bu jestine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar hiç kimse başkanımız gibi bizlerin haftasını kutlamamıştı. Allah yangınsız haftalar versin diyorum” dedi.