BAŞKANIMIZ TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

22196237_1928948600655007_7653590716458366104_n

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe belediye başkanları, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldı.

Ağrı’ya atanan Eski Bilecik Valisi Süleyman Elban ve eski Osmaneli Kaymakamı şu anki Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu da toplantıya katıldılar. Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin toplantı ile ilgili olarak, “Eski Osmaneli Kaymakamımız İsmail Ustaoğlu ve Eski Bilecik Valimiz Süleyman Elban ile toplantıda görüşme imkânımız oldu.  Türkiye Belediyeler Birliğinin yeni başkanını da seçtik. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek seçildi. Toplantıya katılan Belediye Başkanlarımız ve Eski Vali ve Kaymakamımızla da istişarelerde bulunma fırsatını yakaladık. Toplantımızın ve yeni Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımızın hayırlı olmasını diliyoruz. Allah birlik ve beraberlikten ayırmasın” dedi.