BAŞKANIMIZDAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

23755391_1949375715278962_3308488436139618086_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre DEMİRPEHLİVAN’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Emre DEMİRKAPI ile sık sık bir araya geldiklerini, Osmaneli’nin asayişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirti.

Başkanımız Münür ŞAHİN, “Komutanlarımız, Askerlerimiz vatanları için, bizler için her türlü zorluklara rağmen görev yapıyorlar. Bizler de onlarla birlikte olmaktan, onları ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Allah Komutanlarımıza ve Askerlerimize güç kuvvet ve kolaylıklar versin” dedi.

Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Emre DEMİRPEHLİVAN da Başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ve bunun gibi ziyaretler bizlere hem memnuniyet veriyor, hem de moral oluyor. Vatan için, Osmaneli için el ele hep birlikte görev yapmaktan, Milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yoktur. Sayın Başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.