BAŞKANIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

10447208_10152418228851698_1782807886_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet yönetimi, egemenliğin bir kişiye, gruba, sınıfa değil doğrudan millete ait olduğu gerçeğini kazandırmıştır. Cumhuriyet yönetiminin tüm vatandaşlarımızı yasa önünde eşit sayması, onlar arasında hiçbir ayrıcalık tanımaması, vatandaşların devlet yönetimine eşit olarak katılımını sağlaması, temel hak ve özgürlüklerini devlet teminatı altına alması, milli birlik ve beraberliğimiz açısından da birleştirici ve pekiştirici olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü ve aziz Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN