BİLECİK VALİSİ TAHİR BÜYÜKAKIN İLÇEMİZ OSMANELİ’Nİ ZİYARET ETTİ

23755587_1949375918612275_6876061111737681686_n

Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, ilçemiz Osmaneli’ni ziyaret etti.

Vali Tahir BÜYÜKAKIN, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Mahalle, Köy Muhtarları ve bazı daire müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Düzmeşe köy yolunda ve Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Yalçın AVCI, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre DEMİRPEHLİVAN ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda Vali Tahir BÜYÜKAKIN, açılış konuşmasında; “Değerli Muhtarlarımız, bildiğiniz gibi bu toplantılarda bizler değil sizler konuşacaksınız. Bizler sizleri dinlemeye geldik. Köy ve mahallelerinizde bulunan sorunları dinleyelim ki, ilgili müdürlerimiz ile birlikte sorunlara çare üretelim” dedi.

Daha sonra tek tek muhtarlara söz vererek, köy ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Toplantıdan sonra Muhtarlar ve Daire Müdürleri ile birlikte yemek yiyen Vali Tahir BÜYÜKAKIN, saat 13.00’te Osmaneli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ardından sıcak asfalt kaplama yapılan Düzmeşe Köyünün yolunu inceleyen Vali Tahir BÜYÜKAKIN, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine geçen Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ayde Alüminyum fabrikasını ziyaret etti.  Fabrika girişinde fabrika sahibi Doğan ZAİMOĞLU ve Fabrika Müdürü Kamil Can YILMAZ tarafından karşılandı. Fabrika sahibi ve fabrika müdürü ile birlikte işletmeyi gezen Vali Tahir BÜYÜKAKIN, fabrikada üretilen Alüminyum mamulleri inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, saat 14.00’te Osmaneli’nden ayrıldı.