BİSİKLETLİLER DERNEĞİ BİLECİK TEMSİLCİSİ HAKAN YAVUZ OSMANELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

27750564_1983577091858824_8872155521577164902_n

Bisikletliler Derneği Bilecik temsilcisi Hakan Yavuz Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i makamında ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanımız ile görüşen Hakan Yavuz bisiklet konulu projeleirini başkanımızla paylaştı .Osmaneli de değişik zamanlarda bisiklet organizasyonları yapılması, bisiklet ve trafik konusunda eğitimler verilmesi konularında işbirliği yapılmak üzere el sıkışıldı. Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada “Hakan Yavuz’a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bisikletli yaşam ile ilgili önümüzdeki günlerde birçok faaliyet ve projeler ortaya koyacağız” dedi.