ESKİŞEHİR ALPU KAYMAKAMI ÖMER ÖZBAY’DAN İLÇEMİZE ZİYARET

95e65693-5414-4adb-9d4a-33b9e4874ad8

Eskişehir Alpu ilçesi kaymakamı Ömer ÖZBAY ve beraberindeki heyet Osmaneli ilçemizi ziyaret etti. Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, Alpu Tarım İlçe Müdürü Cemal SÖNMEZ BAŞ, Tarım İlçe Müdürlüğü veteriner hekimi Sevgi Gözde DEMİRAY ve Alpu’da kasaplık yapan esnaflardan oluşan bir grup, Belediyemize ait ilçe mezbahasını incelemek üzere Osmaneli’ne geldiler.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret eden Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, “İlçemizde hayvancılık gelişmekte. Kasap esnafımız hayvanları kestirmek için Eskişehir’e gitmek zorunda kalıyorlar. Kaymakamlık olarak KOSGEB aracılığıyla ilçemize mezbaha kurmak amacındayız. Osmaneli Belediyesine ait mezbahayı incelemek üzere Başkanımızın misafiri olduk” dedi. Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin ve Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, heyet ile birlikte Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı da makamında ziyaret etti.

Osmaneli İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI da Alpu Kaymakamına “Hoşgeldiniz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı olarak ilçeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, heyet ile birlikte Osmaneli Belediye mezbahasında incelemelerde bulundu. Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik, mezbaha hakkında Kaymakam ve Tarım ilçe müdürüne teknik konularda açıklamalar yaptı. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in misafirlerine verdiği öğle yemeğinden sonra, Alpu Kaymakamı ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.

lipomatik - gülüş tasarımı fiyatları - tüp mide ameliyatı fiyatları - gastric sleeve turkey - liposuction cost turkey