FENERBAHÇE-GALATASARAY BUGÜN FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR | Osmaneli Belediyesi

FENERBAHÇE-GALATASARAY BUGÜN FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR

20770527_1907407902809077_1261419045618188318_n

Osmaneli Belediyesi ve Türkiye Futbol Fedearasyonu işbirliğinde düzenlenen ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa,1308 Osmaneli Belediye Spor’un kıyasıya mücadele ettiği  LEFKE CUP U15 turnuvasında finale gelindi.

12 Ağustos Cumartesi günü  oynanan yarı final maçları sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray rakiplerini eleyerek finale kaldı. Üçüncülük ve dördüncülük müsabakası için Gaziosman Paşa-Beykoz 13 Ağustos Pazar yani bugün saat 16:30’da karşılaşacak. Final maçı ise saat 18:00’de Fenerbahçe – Galatasaray arasında oynanacak.

Lefke Cup U15 turnuvası final maçı öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “FB TV, GS TV ve basının büyük ilgi göstereceği final maçı için her şey hazır. Büyük bir seyirci grubunun izleyeceği finalle Osmaneli, tarihinin en büyük günlerinden birini yaşayacak. Dört gündür ilçemizde 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyon ile spor camiasında Osmaneli tanınır hale geldi. Bundan sonraki organizasyonlar için de önümüz açılmış oldu.

Bu yıl futbol sahamızı aydınlatarak gece maçı oynanır hale geleceğiz. İlave tesisler ve yatak kapasitemizin artmasıyla Osmaneli, büyük futbol organizasyonlarına imza atacak.

TFF, İstanbul ASFK Başkan ve yöneticilerine, turnuvaya katılan kulüplerimize, İstanbul Hakem Komitesi başkanımıza, Cemal Gür’e turnuvada destekleri ve aldıkları sorumluluklar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bugün Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak final maçına tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.