GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RAHMET VE MİNNETLE ANILDI

23435104_1943248235891710_5582557683528181010_n

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vefatının 79. yılında Osmaneli ilçemizde düzenlenen program ile anıldı.

Osmaneli Kaymakamlığı tören alanında saat 09.05’te Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşu ile başlayan program, İstiklal Marşı’nın okunması ve Bilecik Milletvekilleri Halil ELDEMİR, Yaşar TÜZÜN’ün mesajlarının okunması ile sona erdi.

Tören alanındaki programın ardından, Osmaneli Şehit Er Osman Er İmam Hatip Orta Okulunda Atatürk’ü anma programı düzenlendi. Osmaneli İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, siyasi partilerin ilçe başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, daire müdürleri ile öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK anlatıldı.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.