HAFTA MAÇININ GALİBİ 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR

23659315_1947885035428030_6949649612243964989_n

Bilecik 1. Amatör küme futbol liginin 9. Haftasında, haftanın maçında 1308 Osmaneli Belediye Spor, Bilecik Spor’u 3-1 yenerek puanları eşitledi.

Ligin 8. haftasında Gökpınar Spor karşısında 2-1 mağlup olarak liderliği Bilecik Spor’a kaptıran 1308 Osmaneli Belediye Spor, Pazar günü Osmaneli ilçe stadında oynanan maçta 24 ve 47. dakikalarda İbrahim, 38. dakikada Ahmet’in attığı gollerle Bilecik Spor’u 3-1 yenerek puanını 24’e çıkardı. Bilecik Spor’un tek golünü ise 71. dakikada Tolga kaydetti.

1308 Osmaneli Belediye Spor ve Bilecik Spor arasında oynanan haftanın maçı çok güzel bir şekilde geçti. Hem saha içerisinde hem de tribünlerde Fair Play kuralları çerçevesinde oynanan maçta gülen taraf 1308 Osmaneli Belediye Spor oldu.

Bu galibiyetle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Pazar günü Osmaneli Belediye Stadında yapılan maç, centilmenlik sınırları içinde geçti. Her yıl büyük mücadeleye sahne olan iki takım karşılaşmasında centilmenlik hakimdi. Bu ortamın oluşmasında emeği gecen 1308 Osmaneli Belediye Spor Başkan ve yöneticilerine, Bilecik Spor Başkan ve yöneticilerine, güvenlik güçlerimize, her iki takımın taraftarlarına, basınımıza ve tüm sporseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Her zaman söylediğimiz konuyu bir kez daha ifade ediyoruz; Bilecik Spor’un yeri burası değildir. Tüm ilçe takımlarımızın ortak hedefi 2. ve 3.  liglerde Bilecik Sporun yer alması ve gençlerimiz için aşama yapmanın bir hedef takım olmasıdır. Bunu içtenlikle söylüyor tüm Bilecik’in bu hedefe kenetlenmesini diliyoruz. Eski sporcumuz Bilecik Spor’un Başkanı Harun kardeşimize çabaları için teşekkür ediyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor’un hedefi; Milli ve dini değerlere sahip çocuklarımızı ve gençlerimizi üst liglere ve milli takımlara kazandırmaktır. Bunun için sporun her branşında faaliyet gösteren kulübümüz, sahip olduğu nitelikli ve çoğu milli hocalarımızla gençlerimize ve sporcularımıza spor yapma olanağını sunmaktadır. Alt yapıdan gelen sporcularımızla takımımız bu yıl şampiyon olacaktır. Bunu sporcusu ile, aileleri ile, hocaları ile yöneticileri ve büyük taraftarı ile 1308 Osmaneli Belediye Spor hak etmektedir” dedi.