HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI BU KEZ HACELOĞLU MAHALLESİNDE KURULDU

18952765_1873605796189288_3219180914768982375_n

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının üçüncüsünde Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Haceloğlu mahallesi sakinleri ile huzur ve kardeşlik sofralarında bir araya geldi.

İlçemiz Haceloğlu Mahallesinde gerçekleştirilen ve şiddetli yağmura rağmen yüzlerce  vatandaşımızın katıldığı iftar programına Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Belediye Meclis Üyesi Yalçın YAĞIZ ve belediye personeli katıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte oruç açan Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN, iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan ayının bereketini Haceloğlu Mahallemizde yağmurla birlikte iftar yemeğimizde yaşadık. Mahalle halkımız çok şiddetli yağmura rağmen kurduğumuz iftar çadırımıza ve iftar soframıza büyük ilgi gösterdi. Şadan ve Cengiz Hocalarımızın yönetiminde Şeyh Edebali Tasavvuf müziği gurubumuz her iftar soframızda olduğu gibi bu akşam da ilahiler ve Kur’an-ı Kerim’den ayetlerle halkımızı manevi anlamda coşturdu.

Haceloğlu Mahallemizde iftar programını gerçekleştirdiğimiz parkımıza ve spor tesisimize “31.MAYIS.2017 ŞEHİTLERİ VE TÜMGENERAL AYDOĞAN AYDIN PARKI” ismini verdik. Vatan için bayrak için devlet için millet için şahadete yürüyen 13 yiğidimiz kalplerimizde ölümsüzleşti. Osmaneli Belediyesi olarak bu kahraman şehitlerimizin halkımızca ve çocuklarımızca sürekli hatırlanması için parkımıza ve spor tesislerimize ismini verdik. Allah onlardan razı olsun.

Haceloğlu mahallemizde “31.MAYIS.2017 ŞEHİTLERİ VE TÜMGENERAL AYDOĞAN AYDIN PARKI” Spor Toto destekleri ile çok güzel bir halı sahayı da içinde barındırıyor. Aynı alanda spor aletlerinin montajını yapacağız. Yine soyunma odaları, erkek ve bayan tuvaletler, mescit, sosyal hizmet alanı bu parkımız içinde yer alacak.

Tekrar Haceloğlu Mahallemiz halkının yağmura rağmen iftar programımıza büyük bir destekle katılımından büyük mutluluk duyduk. Yağmurda çadırları kuran, yemek hizmetini gerçekleştiren Belediyemiz yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ramazan ayının insanlığa birçok şeyi hatırlattığını, bedenlerimizin saatlerce aç ve susuz kaldığını, bu açlık ve susuzluğun ihtiyaç sahibi olan insanların halini daha iyi anlamamızı sağladığını söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu belirten Başkanımız, “Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu temsil ettiğini vurguladı. “Osmaneli’nde 5 farklı mahallede iftar programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bu mübarek ayda genç-yaşlı, zengin-fakir hiçbir ayrım olmaksızın bir aile gibi aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duyguyla iftar sofrasına geliyoruz, suyumuzu, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşüyoruz. Bunu yapamayan toplumlar herhalde iflah olmaz diye düşünüyorum” dedi. Başkanımız, Tasavvuf musikisi eşliğindeki Mahalle iftarlarına her hafta bir mahallede buluşmak üzere devam edileceğini de ifade etti.

Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında konuklar, ilahi grubunun güzel eserleri ile keyifli anlar yaşadı.

liposuction cost turkey - lipomatik - peyzaj firmaları istanbul - bahçe peyzaj fiyatları - dikey bahçe - prefabrik ev - prefabricated house turkey -