İLÇEMİZDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYI İLE KUTLANDI

29

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlçemizde Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet ve Demokrasi yürüyüşü fener alayı düzenlendi.

Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulunun önünde toplanan grup, ellerindeki bayraklar ile belediye binası önüne kadar Mehter Takımı eşliğinde yürüdü. Fener alayının yürüyüşü Mehter Takımının verdiği konser ile devam ederken halkımız da söylenen marşlara eşlik etti. Düzenlenen fener alayı daha sonra belediye önünde vatandaşlarında katıldığı yöresel halk oyunları ile son buldu.

Düzenlenen etkinliğe; Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, CHP İlçe Başkanı Faik Üstün, MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin katıldı.