İNÖNÜ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUK

19225005_1877512689131932_7378043839423923172_n

Belediyemiz tarafından Ramazan ayının manevi ve birleştirici gücünden yola çıkılarak gerçekleştirilen “Mahalle İftarları” bu kez İnönü Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturdu.

İnönü Mahallesinde düzenlenen iftar programımıza, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve eşi Tomris GEDİK ŞAHİN, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlahi grubu tarafından seslendirilen ilahiler, iftar öncesinde manevi bir havanın oluşmasını sağladı. Osmaneli Belediyesi olarak üzerlerindeki sorumluluk gereği halkla iç içe olduklarını ve aynı masada buluşup oruç açtıklarını söyleyen Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da düzenlenen Mahalle iftarlarını bu güzel ayın ruhuna yakışacak şekilde organize ettik. Gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı tüm İnönü Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederim. Mahallemizde kardeşlik, paylaşma ve bereket adına gerçekten muhteşem ve çok güzel bir manzara hakim. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki, bizi yine Ramazan ayına ve oruçlu olduğumuz bir gün iftara kavuşturdu, İnönü Mahallemizde kardeşlerimizle birlikte, sevgi ve dostluk içerisinde iftar yapıyoruz. Biz hep birlikte beraber olarak kardeşlik ve paylaşma ruhu içerisinde bugün bir arada iftar yapıyoruz. Mahalle iftarlarının amacı birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmaktır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah birliğimize beraberliğimize göz dikenlere fırsat vermesin. Bu aziz millet kardeşliğine ve birliğine kast etmek isteyenlere asla kucak açmaz, asla onlara meydan vermez. Kardeşlik iftarlarımıza özellikle çocuklarımızın ve bayanlarımızın gösterdiği ilgi bizi daha fazla mutlu etmektedir. Çünkü erkekler hep iftarlara gider bayanlarımız evde olurlar ancak Mahalle İftarlarında, bayanlarımızla, çocuklarımızla hep birlikte oruç açmak bizim temel kaidelerimiz arasında yer alıyor. Tıklım tıklım dolu alanımızda özellikle çocuklarımızın ve bayanların fazla olması bizleri memnun ediyor” şeklinde konuştu.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey