KARAYOLLARI BURSA BÖLGE MÜDÜRÜ YOL ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

23031674_1939282766288257_4873643102946923188_n

Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Mehmet YAZICIOĞLU Osmaneli’ni ziyaret etti. Osmaneli ilçesi içinden geçen ve halen yapımı devam eden 4 kilometrelik bölünmüş yolda, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ile birlikte incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Mehmet YAZICIOĞLU ile birlikte yolun incelemesinde bulunan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN yaptığı açıklamada; “Karayolları Bursa Bölge Müdürümüzle birlikte Osmaneli 4 km şehir içi bölünmüş yol, yürüyüş yolları, aydınlatma ve orta refüj düzenlemesini içeren yaklaşık 15.000.000.-TL’ lik yatırımın son durumunu yerinde inceledik. Yıl sonuna kadar yapılması planlanan yatırım Osmaneli şehir içi trafiğine ve görünümüne büyük değer katacak. Değerli Bursa karayolları bölge Müdürümüze ve yöneticilerine ilgileri için teşekkür ediyoruz” dedi.