LEFKE CUP U 15’TE HEYECAN DEVAM EDİYOR

20770527_1907407902809077_1261419045618188318_n

Türkiye Futbol Federasyonu ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen LEFKE CUP U15 turnuvası, zevkli ve heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor gibi takımların alt yapılarının katıldığı turnuvada, genç futbolcular kıran kırana maçlara imza atıyorlar.

İki gündür devam eden Turnuva bugün oynanacak eleme maçları ile devam edecek. Turnuvada oynanan maçalara ve skorlarına bakıldığında, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının final oynaması bekleniyor.

Bugün 16:30’da ve 18:00’de oynanacak maçlara bütün Osmanelilileri davet eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “TFF ile ortaklaşa düzenlediğimiz LEFKE CUP U15 turnuvası istediğimiz ve programladığımız şekilde devam ediyor. Osmaneli olarak bundan önce yapmış olduğumuz organizasyonlardan alnımızın akıyla çıktığımız gibi, bu turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Turnuva boyunca her iki sahada da koşturan görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bazı il ve daha büyük ilçelerin bile cesaret ederek düzenleyemediği bir turnuvaya Osmaneli olarak imza atmış bulunuyoruz. İlçemizin tanınması ve tanıtılması bakımından çok önemli olan bu turnuvaya bütün hemşerilerimizi bekliyorum. Büyük çoğunluğu İstanbul’dan gelen takımların futbolcularına, teknik heyet ve yöneticilerine, Osmaneli ilçemizde de futbol sevgisinin, futbol kültürünün olduğunu gösterelim ki, önümüzdeki yıllarda yapacağımız turnuvalara daha çok katılım olsun. Osmaneli misafirperverliğini herkese göstermeliyiz” dedi.