MAHALLE İFTARLARIMIZIN İLKİNİ YOĞUN BİR KATILIMLA CAMİİ CEDİD MAHALLESİNDE YAPTIK

18813535_1870426446507223_3220172593790793676_n

Osmaneli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ve her yıl geleneksel hale gelen mahalle iftarlarımızın ilkini dün akşam Camii Cedid Mahallesinde yaptık. İlçemiz Osmaneli’nde her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalle sakinleri arasında komşuluk bilincinin oluşmasına, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın artmasına katkı sağlamasını ve mübarek Ramazan Ay’ının halkımızla birlikte dolu dolu geçmesini hedeflediğimiz iftar programları dün akşam yoğun bir katılımla başladı.

Şeyh Edebali Grubu Tasavvuf Musikisi eşliğinde gerçekleşen iftar programına yüzlerce mahalleli vatandaşımızın yanı sıra Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, AK Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN katıldı. Düzenlenen iftar programında oruçların açılması ve duaların okunmasının ardından mahalle sakinlerine hitap eden ve halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN; “Bugün bu iftar sofralarında buluştuğumuz gibi Allah bizi hep beraber bayrama da ulaştırsın” dedi. Başkanımız konuşmasına şöyle devam etti; “Bugün Ramazan ayının 5. Gününü tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerimizde hemşerilerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün Camii Cedid mahallemizde sizlerle birlikte olmanın, oruçlarımızı hep birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere artık mahalle iftarlarımız geleneksel hale geldi. İftarlar sayesinde hem sizlerle bir araya geliyoruz hem de eskilerde olduğu gibi komşuluk ilişkilerini canlandırmaya gayret ediyoruz. Osmaneli Belediyesi iftar programına iştirak eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey