27867137_1984096065140260_3439831312904109877_n

Bayırköy’ümüzün çalışkan başkanı Mustafa Yaman Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ağırladı. Bilecik’te gece maçı yapılabilecek tek FİFA standartındaki aydınlatmaya sahip sentetik saha yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman başkanımıza tesisleri gezdirdi ve tesisler hakkında bilgi verdi.

Bayırköy’ümüzün çalışkan başkanı Mustafa Yaman Belediye Başkanımız Münür Şahin’den büyük övgü aldı. Başkanımız Bayırköy’de büyük ilçeler, iller düzeyinde hizmet getiren Mustafa Yamanı kutladı ve başarılarının devamını diledi.