OSMANELİ BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI İNŞAATI TAMAMLANIYOR

27541042_1984094905140376_1483087926154379261_n

Osmaneli Belediyemizce yasal izinleri alındıktan sonra inşaatına başlanılan ve projesinin tamamı teknik ekibimize ait olan barınağımızda sadece çevre düzenlemesi işlerimiz kaldı. Arsanın şartların uygun olması durumunda iki aylık bir sürede barınağımızı hizmete almayı düşünüyoruz.

İlçe başkanımız Mefaret  Göbekçi, Önceki dönem ilçe başkanımız Yalcın Karaca, Belediye Meclis üyemiz Turan Ağdağ, Sağlık İşleri Müdürümüz Abdullah Tetik, Çevre Müdürümüz Sabri Yılmaz, Projeler Müdürümüz Hakan Ocak ve Belediye Başkanımız Barınak yatırımımızı birlikte incelediler.