OSMANELİ BELEDİYESİ İLE İŞKUR ARASINDAKİ PROJELER ARTARAK DEVAM EDİYOR

20476278_1902729159943618_5393168719675619599_n

Toplum Yararına Programlar, Eğitim ve İş Güvenliği başta olmak üzere Belediyemiz ile birçok konuda çok yoğun bir işbirliği yapan Bilecik İŞKUR İl Müdürlüğü, ilçemiz Osmaneli için yeni projelere imza attı.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ile Bilecik İŞKUR İl Müdürü Ayhan TOZAN arasında yapılan toplantı sonrasında forklift ve iş makineleri eğitim programı imzalandı.

Proje ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “İŞKUR, gece gündüz demeden milletimize hizmet ediyor. Sanayicilerimizin kalifiye eleman ihtiyaçları için İŞKUR Bilecik İl Müdürümüz Ayhan TOZAN ile birlikte yaptığımız toplantı sonunda çalışanların mesleki eğitimi protokolünü imzaladık. Protokol kapsamında sanayicilerimizin ihtiyaçları olan forklift ve vinç operatörlük eğitimleri verilecek. Bilecik İŞKUR İl Müdürümüz Ayhan Bey’e ilçemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey