OSMANELİ BELEDİYESİ YAYINLARI ADIYLA İLK KİTABIMIZ YAYINLANDI

21034689_1913471015536099_2806479448369047123_n

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi’nden 14 değerli akademisyenin hazırladığı, editörlüğünü Prof. Dr. Ayşen Akpınar ve Doç. Dr. Gül Aslı Aksu’nun yaptığı kitabımız yayınlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından “Osmaneli Belediyesi Yayını” olarak basılan kitabımız Belediyemize teslim edildi. Duayen Fotoğraf Sanatçısı Ersin Alok tarafından çekilen birçok fotoğrafın da yer aldığı kitabımız Osmaneli Belediyesi’nin ilk yayını olarak 34519 numaralı sertifikamızla ISBN 978-605-83045-0-5 olarak yayına girdi.

392 sayfadan oluşan kitabımız Osmaneli ilçesinin tarihini, kültürünü, konumunu, gelecek planlarını, doğa ve bitki örtüsünü kısaca her alanda ilçemizin bilimsel gerçeklerini ortaya çıkarıyor.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyemizin tescilli yayınları artık düzenli bir şekilde hizmete girecek. En kısa zamanda aylık dergi, haftalık gazeteyi ilk etapta yayına sokacağız. Bağımsız, bilimsel, değerli üniversite hocalarımızın konularında aydınlatıcı yazıları bu dergi ve gazetede yer alacak. Osmaneli Belediyesi yayıncılık alanında da kendi tanıtımını, Osmaneli ilçesinin doğal, kültürel varlıklarını, eserlerini bağımsız bir şekilde tanıtacak.

Osmaneli Belediyemizin resmi ilk yayını “Gelişim Sürecinde Osmaneli” kitabımız ilçemize ve yayın hayatımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.