OSMANELİ ŞEHİR İÇİ ESKİ E 5 BÖLÜNMÜŞ YOL İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

20841871_1910071685876032_3169900515452707554_n

Osmaneli’nin çehresini değiştirecek 4 km uzunluğundaki bölünmüş yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in büyük uğraşları sonrası Milletvekilimiz Halil ELDEMİR, Bilecik AK Parti İl Başkanımız Fikret KARABIYIK ve İlçe Başkanımız Yalçın KARACA’nın destekleri ile yol yapım çalışmaları Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü’nün 2017 yatırım programları içerisine alındı. 2018 yılı sonuna kadar tamamlanarak Belediyemize teslim edilmesi beklenen 4 km uzunluğundaki yol çalışması, işi üstlenen müteahhit firmanın gece gündüz çalışmaları ile hızla ilerliyor.

Yol çalışmalarının ilk etabı tamamlandıktan sonra ikinci etabı için girişimlere başlanacak. Ve sonunda eski E 5 karayolunun Bilecik istikametine kadar olan kısmını içerecek bölünmüş yol çalışması Osmaneli için trafik kazalarını da en alt seviyeye çekecek yatırım olacak.

4 kavşak ile şehir içi trafiğini daha güvenli hale getirecek 4 km’lik bölünmüş yol yatırımı turizmde yükselen değer olan Osmaneli için ayrı bir güzellik olacak. Kent görünümünü değiştirecek yatırımla birlikte 6 km’lik Sakarya Nehri boyunca devam eden kesintisiz yol ve Tekke Tepesine çıkacak 15 metre genişliğinde 1200 metre uzunluğundaki yeni yol da tamamlanmış olacak.

Devam eden yol çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Osmaneli her alanda gayretlerimiz ve milletvekilimiz Halil ELDEMİR, İl Başkanımız Fikret KARABIYIK, İlçe Başkanımız Yalçın KARACA, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan ÖZKAN’ın destekleri ile ve her zaman bizlere destek olan Valimiz Doç.  Dr. Tahir BÜYÜKAKIN, Kaymakamımız Edip ÇAKICI, İl ve İlçe Müdürleri ve de Osmaneli Belediyemizin birlikte çalışmaktan mutlu olduğumuz Yöneticileri ve değerli çalışanları ile hedeflerine, birlik ve beraberlik içinde ulaşıyor” dedi.