ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUK

18835996_1870832563133278_4542422032201477254_n

Ramazan ayı dolayısıyla ilçemiz Osmaneli’nde şehit ve gazi ailelerimizle iftar sofrasında buluştuk.

Belediyemiz tarafından Şehitler Parkı Sakarya Sosyal Hizmetler Salonunda verilen iftar yemeğine Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Serkan ARDIÇ, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve eşi Tomris ŞAHİN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın AVCI ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

İftar öncesinde herkesle muhabbet eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, çocuklarla da tek tek ilgilendi. Başkanımız iftar sonrası yaptığı konuşmada şehit ve gazi ailelerine, “Senede bir kere de olsa bir araya geliyoruz. Biliyorum hepinizin yüreği yaralı. Bu vatanda, bu iftarları yapabiliyorsak, bunu sizlerin birer parçası olan aziz şehitlerimize borçluyuz. Sizlere büyük vefa borcumuz var” dedi.

Başkanımız konuşmasına şöyle devam etti: “Osmaneli ilçesinde yaşayan şehitlerimizin ve gazilerimiz aileleri ve yakınları ile Osmaneli Belediyesi iftar sofrasında buluştuk. Vatan için, devlet için, bayrak için, millet için şahadete yürüyen, geride kalacak ailelerini, yakınlarını düşünmeden bizlerin geleceği için, kendilerini feda eden ve korkmadan, çekinmeden şehitlik mertebesine erişen kahramanlarımızı bir kez daha minnetle, rahmetle anıyoruz. Şüphesiz onlar Allah katında en güzel yerdedirler. Şahadet mertebesi, bir müminin bu dünyada ulaşabileceği en son ve en ulvi makamdır. Cennetin en aşağı derecesi bile dünyanın tamamından daha hayırlı olduğu halde şehit, bu makamın ulviliği ve cennetteki mükafatının büyüklüğü sebebiyle dünyaya tekrar tekrar dönüp defalarca şehit olmayı ister. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz ve onlara dualar ediyoruz. Allah onları yetiştiren annelerden, babalardan, ailelerinden razı olsun. Ne mutlu onlara ki böyle hayırlı evlatlar yetiştirmişler.”

Düzenlenen iftar programı çay ikramının ardından sona erdi.

lipomatik fiyatları - piezo burun estetiği - gülüş tasarımı fiyatları - prefabrik ev - liposuction cost turkey