ŞEHZADE ORHAN OSMANOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

22780619_1937691936447340_3989800491071874701_n

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu ilçemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Münür Şahin Şehzade Orhan Osmanoğlu’nu dedesinin yaptırdığı tarihi tren köprüsü ve Hicaz Demiryolu altında karşıladı. Yaklaşık 45 kişilik bir kafile ile İlçemizi ziyaret eden şehzadeye, İlçemizde fotoğraf çekmek için bulunan Cumhurbaşkanımızın fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin’de katıldı.

Şehzade Orhan Osmanoğlu; dedelerinin eserlerinin bulunduğu ve 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. En kısa zamanda Osmaneli’ye diğer şehzadelerle birlikte ziyarette bulanacakları sözünü verdi.

Belediye Başkanımız Münür Şahin; bu ziyaret organizasyonunu gerçekleşmesini sağlayan Cemil Şahin’e ve asistanına çok teşekkür etti. Orhan Osmanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Osmaneli için yeni hazırlattığımız kitabımızı ve plaket hediye etti.