TAEKWONDO SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA YOLUNDA

3381

1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımı, 7-11 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Gençler Şampiyonasına katılacak.

7-11 Eylül tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonasında Osmaneli’ni 1308 Osmaneli Belediyespor’un genç Taekwondocuları Şafaat Bugan, Edanur Koç, Ayşe Nur Yıldırım ve Damla Şura Koç temsil edecekler. 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo takımı antrenörü Mesur Düş ve genç sporcular, Belediye Başkan Yardımcımız ve 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba’yı makamında ziyaret ettiler. Kulüp başkanımız Hayati Kaba’ya başarı sözü veren sporcular, “Osmaneli Belediyesinin ve 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübünün büyük destekleri ile spor yapıyoruz. Osmaneli ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dediler.

Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcımız Hayati Kaba da yaptığı açıklamada, “Öncelikli hedefiniz centilmence yarışmaktır. Bundan önceki yarışmalarda olduğu gibi bu şampiyonada da Osmaneli ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

lipomatik - gülüş tasarımı fiyatları - tüp mide ameliyatı fiyatları - gastric sleeve turkey - liposuction cost turkey