TAEKWONDO SPORCUMUZ EDANUR KOÇ AVRUPA 3.’SÜ OLDU

23032717_1940233799526487_5980434714437319870_n

2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde düzenlenen Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Milli Formayı giyen 1308 Osmaneli Belediye Spor taekwondo sporcusu Edanur KOÇ, çıktığı yarı final maçında Avrupa üçüncüsü oldu.

Milli takım forması altında 44 kilogramda ilk maçına 3 Kasım 2017 Cuma günü çıkan Edanur KOÇ, Sırp rakibini yenerek çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde Fransız rakibini yenerek yarı finale ulaşan Edanur KOÇ, şampiyonada 3. olarak Türkiye’ye bronz madalya kazandırdı.

1308 Osmaneli Spor Taekwondo Takımının başarılı sporcusu Edanur KOÇ’u bu büyük başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, sporcumuzun yetişmesinde büyük emeği olan taekwondo antrenörü Mensur DÜŞ’e, sporcumuzun ailesi ve Belediye Spor yöneticilerine teşekkür ederek tüm Osmaneli halkının bu madalya ile gurur duyduğunu ifade etti.

Başkanımız aynı zamanda “1308 Osmaneli Belediye Spor, faaliyette bulunduğu 17 branşta başarılar elde etmeye devam ediyor. Milli değerlere, dinine bağlı gençler ve çocuklar yetiştirerek, onları üst liglere ve milli takımlara yükseltme hedefine hızla ulaşan kulübümüz örnek bir çalışma içinde faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.