İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ PROJESİ KALKINMA BAKANLIĞI’NA SUNULDU

20155914_1897121223837745_1453693059750699269_n

Sakarya Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki konak ve dükkanların tekrar canlandırılması ve restore edilmesiyle ilgili projemiz Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylandı. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bugün Ankara’da, Kalkınma Bakanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Belediyemiz, BEBKA kapsamında Kalkınma Bakanlığı ile bu güne kadar; Ver Elini Osmaneli Projesi (Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisi), Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi projesi, Eğitimde Akreditasyon projesi, Eğitimcilerin eğitimi projesi, Sebze-Meyve paketleme tesisi projesi ile İş Geliştirme Merkezi (Tarihi Çarşı restorasyonu ile mekanın yeniden işlev kazanması) projelerini gerçekleştirdi. Ve bu projelerden ilk dördü bitti ve Osmaneli’ne çok büyük bir katkı sağlandı.

Kalkınma Bakanlığı’na sunulan ve 1.200.000 TL yatırımla gerçekleştirilecek proje ile Tarihi Çarşı tekrar canlanacak.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bugün onaylanan proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kalkınma Bakanlığımıza, BEBKA yöneticilerine, Başta proje yöneticisi Abdullah Tetik olmak üzere proje ekibimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Osmaneli hedeflerini gerçekleştiriyoruz” dedi.