TFF LEFKE CUP U15 FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

20663824_1906992329517301_1916708996372513205_n

Osmaneli’nde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Lefke Cup U15 futbol turnuvası bol gollü sonuçlarla başladı.

İlçemizde ağırladığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu, Kağıthane, Beykoz, Gaziosmanpaşa, Esenyurt, Güngören ve 1308 Osmaneli Belediye Spor olmak üzere 10 güzide takım fair play içinde mücadele ediyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediye Spor 10 Ağustos 2017 perşembe günü  mücadeleye başladı. Turnuvaya katılacak olan takımlar, 09 Ağustos Çarşamba günü ilçeye geldiler. Osmaneli’ne gelen takımları ziyaret eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, takımlara “Hoşgeldiniz” diyerek başarılar diledi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçemizde böyle güzide takımları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gerek biz büyükler, gerekse de çocuklarımız televizyonlardan izlediğimiz ve taraftarı olduğumuz takımları, alt yapıları da olsa Osmaneli’nde izleme fırsatı buldular. Böyle güzide takımları Osmaneli’nde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. LEFKE CUP U15 turnuvası umarım uzun yıllar devam edecek ve ileriki yıllarda ulusal hale gelecektir. Turnuvaya katılan takımlarımızın konaklamasından yemeğine kadar her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. Bu turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Havaların sıcak olmasına rağmen gençlerimiz çok güzel maçlar çıkartıyorlar. Hepsine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu yıl bu turnuvada seyrettiğimiz bazı gençlerin içerisinden yıllar sonra büyük futbolcular çıkacaktır. Onları şimdiden seyretme imkânına kavuştuğumuz için kendimizi mutlu hissetmeliyiz” dedi.

Turnuvanın ilk günkü sabah maçlarında Çim sahada Saat 09.30’da Boluspor-Gaziosmanpaşa, Saat 11.00’de Beykoz-Güngörenspor Karması ile oynarken, Sentetik sahada Saat 09.30’da Fenerbahçe-Kâğıthane, Saat 11.00’da Galatasaray-Beşiktaş Karması ile oynadı.

Osmaneli’nde oynanan turnuva maçlarını Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati KABA, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda antrenör ve futbolsever izledi.

Turnuvanın ilk gününde alınan sonuçlar şöyle;

Fenerbahçe: 6 – Kağıthane: 0
Galatasaray: 6 – Beşiktaş İlçe karması: 1
Gaziosmanpaşa 0 – Boluspor: 0
Güngören: 1 – Beykoz: 1