ÜNLÜ SANATÇI MİTHAT KÖRLER’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

20914524_1909955809220953_1171509812266170852_n

Yıllar önce Osmaneli Spor’da futbol oynamış, Odöksan A.Ş.’de bir dönem çalışmış Değerli Sanatçı Mithat KÖRLER, aynı yıllarda birlikte futbol oynadığı Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Geçmişteki hatıraların canlandığı görüşmede 1972-1973-1974 yıllarında Osmaneli Spor Kulübünün yöneticileri ve sporcuları da rahmetle anıldı.

Yapılan ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Kıymetli Sanatçı Dostum Mithat KÖRLER Osmaneli’nde değişimin turizm elçisi olacak. Geçmişin güzel günlerinin anısına Osmaneli tanıtımında Mithat Körler büyük rol üstlenecek.18-24 Eylül tarihleri arasında ilçemizde yapılacak panayırda konser sözü veren sanatçımız bu tarihler arasında programına göre belirleyeceği bir gün Osmaneli halkıyla buluşacak. Kurucusu olduğu Es Es Bandosunu da Osmaneli panayırına getirecek olan Mithat Körler Osmaneli hayranlığını hala sürdürüyor.

Değerli sanatçımız ve Osmaneli Spor’un değerli Futbolcusu Mithat Körler’e ziyareti ve konser sözü için teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dedi.