YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARIMIZ BUGÜN BAŞLIYOR

19113529_1874508452765689_2008022441224389732_n

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları bugün itibariyle başlıyor.

Çocukların, yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek verimli bir şekilde geçirmesine olanak sağlayan 1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları etkinlikleri için Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandı. Geleneksel hale gelen ve her yıl 300’den fazla öğrenciye eğitim veren Yaz Spor Okullarının kayıtları bugün başlıyor.

Yine bu sene de taekwondo, yüzme, voleybol, basketbol, futbol, güreş, atletizm ve halter olmak üzere tam sekiz branşta çocuklarımıza en kaliteli eğitimi verecek olan yaz spor okullarımız için 6-14 yaş aralığındaki her çocuk velisiyle birlikte Belediyemize müracaat edebilir. Müracaat eden her öğrenci belirtilen kurslardan herhangi iki tanesine birden gidebilir.

Ayrıca bu yıl Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okullarına iki yenilik daha eklendi. İsteyen çocuklarımız öğleden önce Kur’an-ı Kerim öğrenebilecek ve çocuklarımıza Osmaneli’nin tarihini ve kültürünü anlatan rehberlik eğitimi de verilebilecek.

Kurslarımızın kayıtları 12  Haziran Pazartesi günü yani bugün başlayacak. Başvuru için gerekli olan belgeler, kimlik fotokopisi ve sağlık raporudur. Kurslarımıza müracaat etmek isteyenler Belediyemiz 1. Katına gerekli evraklarla birlikte müracaat edebilirler. Kurslarımız ise Ramazan Bayramından sonra 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN konuyla ilgili yaptığı açıklamada;  “Her yıl yaz tatilinde öğrencilerimizi sporun içinde tutmak ve onların takım halinde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kabiliyetlerini arttırmak için “Yaz Spor Okullarını” açıyoruz.

Bu yıl 03 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak olan Yaz Spor Okullarına kayıtlar 12 Haziran 2017 Pazartesi başlıyor. Çok değerli spor hocalarımızla öğrencilerimize seçtikleri branşta eğitim verilecek.

Bu yıl iki yenilik yapıyoruz. İlki öğleden önce Diyanetle yaptığımız protokolle isteyen öğrencilerimiz Kuran’ı Kerim öğrenebilecek. Öğleden sonra da spor eğitimlerini alabilecek. Diğer bir yenilik ise öğrencilerimize ilçemizi, ilimizi tanıtacak rehberlik eğitimleri verecek olmamız. Öğrencilerimize ilçemizin ve ilimizin tarihi yerlerini gezdirecek olmamız.

Bu yıl daha verimli geçmesi için Diyanet, Gençlik Spor ve Milli Eğitim ile işbirliğimizi artırdık.Osmaneli Belediyesinin Spordaki kurumu”1308 Osmaneli Belediye Spor” ile çocuklarımıza güzel bir ortam yaratıyoruz.

Tüm velilerimizi çocuklarını “yaz spor okullarımıza” göndermelerini bekliyoruz” dedi.

liposuction cost turkey - lipomatik - peyzaj firmaları istanbul - bahçe peyzaj fiyatları - dikey bahçe - prefabrik ev - prefabricated house turkey -