ÇALIŞTAY SONA ERDİ | Osmaneli Belediyesi

ÇALIŞTAY SONA ERDİ

16425857_10154992259804530_8297322187847461883_n

İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsü, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Osmaneli Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Vak’a Çalıştayı” bugün sona erdi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Çalıştayla ilgili yaptığı açıklamada;

“Çalıştay sona erdi; emeği geçenlere teşekkürler.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR ve Muhasebe Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Göksel YÜCEL tarafından yönetilen çalıştay Eğitim Turizmi açısından da ilimize ve ilçemize büyük bir değer kattı.

14 Üniversiteden 40 Değerli Akademisyenin katıldığı çalıştay  ilçemize de ayrı bir renk kattı. Çalıştaya, ilk gün Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İPÇİOĞLU, ikinci gün ise Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Belediye Meclis Üyelerimiz, Osmaneli AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA ve Osmaneli AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan ÖZKAN  katıldı.

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman Kıral ve Belediyemiz Yöneticilerinin de katıldığı çalıştay Osmaneli gezisi ile sona erdi.

Osmaneli Eğitim Turizm’inde tercih edilen kent konumuna geldi. Önümüzdeki günlerde yeni toplantılarla ilçemiz daha da çok değer kazanmaya devam edecek.

Çalıştayda emeği geçen ve ilçemizi onurlandıran akademisyenlere, yöneticilerimize, Rektörümüze, Valimize, Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanımıza, İl Genel Meclisi Üyemize ve Çalışanlarımıza Çok Teşekkür Ediyoruz.”

Saygı ve sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN