DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZDE EĞİTİMCİ-YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA OSMANELİ’DE KADINLARA KONFERANS VERDİ.

13-IMG_8162

Osmaneli Belediyesi Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde çok sevilen ve izlenen Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya ile Osmaneli kadınları bir araya getirdi. Sakarya Sosyal Hizmetler Salonumuz Osmaneli ve dışardan Alişan Kapaklıkaya’yı izlemeye gelenlerle doldu taştı.

Bin kadının üzerinde izleyeicinin yer aldığı konferansta eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya “sevginizi, sevdiklerinize gösterin” diyerek, sevdiklerimizden özelliklede ailemizden başlayarak eşimizden, çocuklarımızdan kısaca ailemizden sevgiyi, ilgiyi esirgemememiz gerektiğini anlattı. Çocuklarımızın evde ailede sevgiyi bulmaları ve sevildiklerini hissetmeli diyen sanatçımız madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda en büyük engelin sevgi olduğunu anlattı.

İki saati aşan sunumuyla büyük ilgi gören eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya Osmaneli de bu kadar ve üstelik sadece kadınlardan oluşan bir kalabalıkla karşılaşmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Osmaneli’nin gördüğü en güzel yerlerden biri olduğunu ve Osmaneli tanıtımında gönül elçisi olacağını ifade etti.TV programlarında ve konferanslarda Osmaneli’den her zaman söz edeceğini ve tanıtacağını söyledi.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin bir konuşma yaparak “kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutladı. Afrin de zeytin dalı harekatında savaşan mehmetciğimize, güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin, Allah onları korusun, onları yetiştiren siz kadınlardan Allah razı olsun. Kaybettiklerimize  Allah Rahmet eylesin. Gazilerimize Allah şifalar versin. Değerli eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya’ya nu anlamlı günde ilçemizde olduğu ve Dünya kadınlar günü için kadınlarımıza verdiği konferans için teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir değeri Osmaneli de ağırlamaktan mutluyum.” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanımız konuşması sonrası Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’ya plaket ve Lefke Bezinden ürünler , Osmaneli kitapçıklarımızdan hediye etti. Katılımcı kadınlara imzalı kitaplarını dağıtan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya aile fotoğrafı çektikten sonra Osmaneli’den ayrıldı. Değerli sanatçımıza verdiği konferans için tüm katılımcılar için teşekkür ediyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı