OSMANELİ BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜNÜ,ANNELERİMİZİN YETİŞTİRDİĞİ YEREL SANATÇILARLA KUTLUYOR

32253772_2025762947640238_828170729479471104_n

Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Başta annem olmak üzere aramızdan ayrılan tüm annelerimize Allahtan rahmet diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım olmak üzere.bu vatan uğruna Canakkalede,Sarıkamışta,Trablusta,Kurtuluş Savaşında,emperyalizme,yurt içi ve yurt dışında teröre ve teröre destek olan hainlere karşı savaşmış,gazi olmuş,şehit olmuş kahraman vatan evlatlarını yetiştiren anneleri yaşıyanları minnetle,şehit olanları rahmetle anıyoruz.Allah onlardan razı olsun.Böyle kahraman evlatlar yetiştiren,gözünü kırpmadan vatan için,millet için,bayrak için,devlet için şehadete yürüyen askerler,polisler yetiştiren anneler var oldukça TÜRKİYE dimdik ve güçlenerek ayakta durur.

Osmaneli Belediyesi olarak bu yıl kendi evlatlarımızla, kendi  sanatçılarımızla, Osmaneli Belediyesi Folklor ekibimizle,Osmaneli annelerinin değerli çocuklarının eşliğinde anneler gününü kutluyoruz.14.Mayıs.Pazartesi günü saat:20 de tüm Osmaneli bayanlarını Osmaneli Belediyesi