OSMANELİ BELEDİYESİ CAMİCEDİT MAHALLE İFTARINDA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI HALKIMIZLA BULUŞTURDU

33239184_2030518500498016_8500373395618136064_n

Osmaneli Belediyesince geleneksel hale getirilen iftar programları ve yine mahalle iftarları bu yıl Camicedit Mahallesiyle başladı. İftar programına Kaymakamımız Edip Çakıcı,Belediye Başkanımız Münür Şahin,İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Milletvekili Halil Eldemir,Milletvekili adayı Selim Yağcı,Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can,Merkez İlçe Başkanı ve ilçe başkanları,kadın kolları ,genclik kolları başkanları,bürokratlar,özel sektör yöneticileri ve cok kalabalık mahalle sakinleri iftar programına katıldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin,Milletvekili Halil Eldemir,Milletvekili adayı Selim Yağcı iftar programında birer konuşma yaptı. Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubunun eşliğinde gerçekleşen iftar programına ilgi çok yoğun oldu.3.500 kişilik yemek servis edildiği programda halkın birlik ve beraberlik içinde ilgisi güzeldi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada halkımızın ramazanını kutladı, geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarına halkımızın ilgisi bizleri memnun ediyor dedi.Milletvekilimiz Halil Eldemir ise;İlk iftar organizasyonunda Osmaneli halkıyla iftar açmaktan mutlu olduğunu,ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde,ülkemiz için,islam alemi için hayırlar getirmesini diledi.Milletvekili adayımız Selim Yağcı;hep birlikte el ele Türkiye nin yükselişini gerçekleştireceğiz, inşallah iki milletvekili alarak Bilecik ilini mecliste daha güçlü temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Osmaneli Belediyesi ramazan ayı boyunca Göksu Sosyal Hizmetler Salonunda her akşam iftar yemeği veriyor, ayrıca ihtiyacı olanlar için evlere 200-300 kişilik yemek dağıtıyor. Bunun dışında 6 mahalle iftarı programıyla Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Gurubu eşliğinde halkımızıla bir araya geliyoruz. Ayrıca ramazan boyunca en az 10 aileye ev ziyareti gerçekleştiriyoruz.