OSMANELİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDİYOR

31-IMG_2191

Osmaneli Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarına halkımız büyük ilgi gösteriyor.Her görüşten mahalle sakinlerinin belediyemizin iftar sofrasına katılımı Osmaneli ilçemizde oluşturduğumuz birlik ve beraberlik havasının da bir yansımasıydı.Başta İnönü Mahalle muhtarımız olmak üzere iftar programına katılan tüm halkımıza ve programlarımıza renk katan Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubumuza çok teşekkür ediyoruz.

İftar programlarımız Camicedit Mahallemizle başladı.İkinci iftarımız Haceloğlu Mahallemizle .devam etti.Bugün üçüncü mahalle iftarımızı İnönü Mahallemizde gerçekleştirdik.Bu hafta cumartesi günü TOKİ konutlarında dördüncü iftarımızı gerçekleştireceğiz.Mahalle iftarlarımız dışında her gün Göksu sosyal hizmetler salonumuzda iftar programlarımız ramazan ayı boyunca devam ediyor.Evlere iftar yemeği dağıtımımız her gün 300 aile için devam ediyor.

Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ve Osmaneli Belediyemizin organizasyonunda gerçekleşiyor.Osmaneli Belediyemizin personeli tarafından hazırlanan yemekler,yine belediyemiz personelince halkımıza ve misafirlerimize dağıtılıyor.Programlarımıza katkı sağlayan hayırseverlerimize bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.