OSMANELİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE MEHTERAN COŞKUSU

08-IMG_5512

Osmaneli’nde binlerce vatandaşımız 15 Temmuz akşamından beri Belediye binamız önünde demokrasi, milli birlik ve beraberlik nöbeti tutuyor. Halkımız tam on beş gündür Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) hain darbe girişimine karşı meydanlarda yer aldı. Her kesimden vatandaşımız birlik ve beraberlik içerisinde meydanları doldurarak “biz demokrasinin yanındayız” dedi.

Tüm ülke çapında olduğu gibi ilçemiz Osmaneli’nde de gerçekleştirilen demokrasi, milli irade ve kardeşlik nöbeti için bir araya gelen vatandaşlarımız, dosta güven düşmana korku salan mehter takımının gösterisini büyük bir ilgiyle izledi. Akşam saat 21:00’de Belediye binamız önünde başlayan demokrasi şölenine İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA,  İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN,  Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve kadın-erkek binlerce vatandaşımız katıldı.

Belediye binamız önünde mehteran takımını büyük bir ilgiyle izleyen vatandaşlarımız, daha sonra İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI’nın ülkemizin milli birliği ve beraberliği yaptırdığı duaya hep birlikte “amin” dedi. Mehter takımının katılımıyla adeta demokrasi şölenine dönüşen programda vatandaşlarımıza pilav ikramı da yapıldı. Program sonunda Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, kısa bir konuşma yaptı. İdam konusuna özellikle değinen Başkanımız konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz akşamından beri yaşlısıyla-genciyle, kadınıyla-erkeğiyle, her görüşten her kesimden vatandaşımızla Osmaneli halkı demokrasiye, devletimize ve ülkemizin geleceğine sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun. Sizler birlik ve beraberlik içerisinde vatan haini şerefsizlere karşı “idam,idam” diye haykırıyorsunuz. Vatana ihanet edenlerin idam edilmesi taleplerimizi hep birlikte haykırdık. Bizleri bölmeye çalışan dış güçlerin bize insanlık dersi verme hakları yoktur. Halkına kurşun sıkan şerefsizler kesinlikle idam edilmelidir”.

Okunma Sayısı: 1.071